top of page

ESD-SIC: projecten 2021

Bij ESD-SIC BV gaan we in het nieuwe jaar verder met de in 2020 opgestarte projecten.


Project: nieuwe M.I.S. ESD-SIC

We gaan ook dit jaar verder met het vervolmaken van het nieuwe M.I.S. voor ESD-SIC BV. Het nieuwe M.I.S. is gebaseerd op de online informatie van de medewerker van ESD-SIC. Voor elk onderdeel is een workflow gemaakt die vaak dagelijks (afhankelijk van het onderwerp) bijgewerkt wordt.
Elk onderdeel wordt gemaakt in samenwerking met de specialisten (project, productie, veiligheid, finance, ..) en geeft 24/7 de laatste info weer.
Het voor ESD-SIC BV gemaakte M.I.S. systeem is uniek en zorgt ervoor dat altijd de laatste echte informatie beschikbaar is voor zowel de verantwoordelijke managers als het MT.


Project: nieuwe online werkplekobservatie
Bij ESD-SIC staat veiligheid erg hoog aangeschreven. Hiervoor is er zelfs een eigen veiligheidsmanager.
Om de veiligheid te waarborgen is de net begonnen nieuwe veiligheidsmanager druk bezig om zogenaamde observatieteams neer te zetten. Datgene wat een team observeert, wordt in een workflow gezet zodat deze 24/7 gecontroleerd kan worden totdat het probleem opgelost is.
Dit hele proces is nu volledig geautomatiseerd zodat er in een overzicht (24/7) kan worden gezien wat de status van de observaties (en de hierbij behorende acties) zijn.
Ook voor dit project is er een directe link gemaakt naar het nieuwe M.I.S. van ESD-SIC.
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page