top of page

ESD-SIC: projecten

Bij ESD-SIC BV zijn we bezig met een aantal nieuwe projecten.


Project: nieuwe ESD-SIC projectmethode
In januari waren we begonnen met het afronden van de nieuwe projectmethode in E-Synergy. Hiervoor hadden we een nieuwe template ontwikkeld bestaande uit meerdere opeenvolgende workflows. Het nieuwe project omvat tevens eenvoudige vaste formulieren die online aangepast kunnen worden, zodat je deze niet steeds hoeft te downloaden en uploaden.
Ook is er een online jaarplanning gemaakt en een eenvoudige duidelijke handleiding voor het geheel.
Het was de bedoeling om het geheel inclusief instructie van de projectleiders in maart af te ronden. Door het corona virus kon de instructie niet doorgaan. De afronding zal nu deze maand en komende maand worden gedaan. De instructie zullen worden gehouden in de vergaderruimte waar we genoeg afstand van elkaar kunnen houden.

Project: nieuwe online archivering
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe online archivering van de vele projecten van ESD-SIC.

Project: nieuwe online werkplekinstructie
Bij ESD-SIC staat veiligheid erg hoog aangeschreven. Hiervoor is er zelfs een eigen veiligheidsmanager.
Om de veiligheid te waarborgen worden er met een vaste regelmaat inspecties gehouden. Indien er tijdens een inspectie wordt geconstateerd dat bijvoorbeeld een koppeling niet meer goed genoeg is dan moet deze koppeling worden vervangen door de hiervoor verantwoordelijke manager.
Dit hele proces is nu volledig geautomatiseerd zodat er in een overzicht (24/7) kan worden gezien wat de status van de uitgezette acties zijn.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page