top of page

7e week van "thuis met verstandelijke gehandicapte zoon van 19"

We zitten alweer in de 7e week van de Nederlandse intelligente lockdown. School opent waarschijnlijk vanaf 2 juni. Wanneer Song weer naar de dagbesteding mag, weten we nog niet. Song (zoon van 19 met verstandelijke handicap en autistisch) mist zijn juf en meester en begint ook de dagbesteding (bij de Trans op de werkplaats zagen) te missen.


Logopedie

De juf van Song voor logopedie (Evelien) heeft via us04web.zoom.us wekelijks de oefeningen met Song weer opgepakt. Song vond dit eerst erg spannend maar na de 2e keer was hij hier weer aan gewend. Echt fantastisch om dit te zien hoe goed Evelien het heeft voorbereid.


Vaste tuinhulp

Song is nu de nieuwe vaste tuinhulp geworden. Hij zorgt ervoor dat elke dag 5 kruiwagens vol met aarde vanuit achterin de tuin naar het middelste deel van de tuin worden verplaatst. Voordat hij weer naar school gaat heeft de hele tuin (1850 m2) een nieuwe laag aarde gekregen door Song.


Blauwe huis

Helaas kunnen we nu niet met de meivakantie naar ons vakantiehuis in Zweden, dit wordt door Song het "blauwe huis" genoemd (omdat het inderdaad blauw is) Dit is eigenlijk de 1e keer in 12 jaar dat we hier nu niet heengaan. Song heeft hiermee nog wel wat moeite aangezien we dit huis juist voor hem hebben gekocht zodat hij lekker vakantie kan vieren op een vertrouwde plek.29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page